Bezoekuren

We hebben specifieke bezoekuren en richtlijnen om de veiligheid en het comfort van zowel onze patiënten als bezoekers te waarborgen.
AZSAV 46

Algemene bezoekuren

Algemene bezoekuren zijn dagelijks van 15.00u tot 19.30u. Gelieve het bezoek te beperken tot maximaal 2 personen gedurende maximaal 1 uur. In de voormiddag laten we geen bezoek toe.

Specifieke bezoekuren

Voor specifieke afdelingen zoals de Pediatrie, Materniteit, Psychiatrie, Intensieve Zorgen en Medium Care gelden afwijkende bezoekuren.

We vragen je vriendelijk om niet op bezoek te komen als je ziek bent. Indien je een patiënt bezoekt die in isolatie ligt, volg dan de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen voordat je de kamer betreedt.

Hou steeds rekening met het comfort en het herstel van de patiënt. Gelieve niet langer te blijven dan de patiënt aankan, zodat hij/zij voldoende rust en tijd heeft voor zijn/haar herstel.

Daarnaast willen we je vragen om de kamer te verlaten wanneer de arts of verpleegkundige bij de patiënt langskomt. Op die manier kunnen zij ongestoord de nodige zorg en aandacht aan de patiënt besteden.

Dank je wel voor jouw begrip en medewerking. Samen zorgen we voor een aangename en ondersteunende omgeving voor de patiënten in ons ziekenhuis.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!