Afspraak maken

Voor alle raadplegingen en onderzoeken dien je vooraf een afspraak te maken. Je kan een afspraak maken via telefonisch contact met het secretariaat of online voor een groot aantal artsen.
Toech A Zwest LS 20230523 380

Online of telefonisch afspraak maken

Zoek de gewenste arts of het gewenste zorgaanbod door te klikken op 'zoek arts' of 'zoek in zorgaanbod'. Ga naar de pagina van de betreffende arts. Op de artsenpagina vind je de knop 'maak online een afspraak'. Indien deze knop niet beschikbaar is, werkt de arts nog niet met het online afsprakensysteem. Je kan dan steeds telefonisch een afspraak maken. Het telefoonnummer van het secretariaat staat ook vermeld op de pagina van de betreffende arts.

Is dit je eerste keer dat je online een afspraak maakt? Dan dien je eerst eenmalig een account aan te maken met je rijksregisternummer en geboortedatum. Door in te loggen op je account kan je ook je gemaakte afspraken raadplegen.

Afspraak annuleren

Indien je een afspraak wenst te annuleren, gelieve dit minstens 24 uur op voorhand te doen. Indien dit niet mogelijk is, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van de betreffende arts.

Je kan een afspraak online annuleren via deze link: Patiënt - nexuzhealth.

Wat als je vertraging oploopt?

Als je om de een of andere reden de afspraak niet kan nakomen, contacteer dan telefonisch het secretariaat van de dienst waar je een afspraak hebt. In dat geval zal je behandelend arts beslissen of hij je nog kan zien of er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Contactgegevens van onze secretariaten vind je onder ons zorgaanbod of bevoegde arts.

Downloads

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!