Geplaatst op 19 feb. 2024

Jouw stem telt!

We ondernemen in az West verschillende acties om de stem van de patiënt te betrekken. Vorig jaar gingen we van slag met een patiëntenpanel oncologie en nu breiden we uit naar een patiëntenpanel geriatrie en een patiëntenraad.
Panel

Word lid van onze Patiëntenraad!

Bij az West willen we graag naar jouw stem luisteren en samenwerken aan een nog betere zorgervaring. We starten dit jaar met een gloednieuwe Patiëntenraad!

Als lid van de Patiëntenraad krijg je de unieke kans om ongeveer 2 keer per jaar samen te komen en belangrijke onderwerpen binnen en rond ons ziekenhuis te bespreken. Jouw ervaring en feedback zijn van onschatbare waarde om onze zorg steeds te verbeteren.

Enkele voorwaarden om deel te nemen aan de Patiëntenraad zijn:

• Je bent een voormalige of huidige patiënt van az West.

• Je hebt interesse in het verbeteren van de zorgervaring voor alle patiënten.

• Je kunt constructief samenwerken met andere leden en zorgverleners.

• Je bent bereid om actief deel te nemen aan vergaderingen en discussies.

De eerste patiëntenraad vindt plaats op donderdag 18 april. Het uur wordt bepaald in functie van de beschikbaarheden van de deelnemers. Het thema van de eerste samenkomst is informatieverstrekking. Dit gaat o.a. over de info die je krijgt voor, na en tijdens je opname in het ziekenhuis.

Doe mee en maak het verschil voor onze zorggemeenschap! we maken er een gezellig moment van met een hapje en een drankje! Meld je vandaag nog aan en laat jouw stem meetellen. Stuur een e-mail met jouw motivatie naar zorgbeleving@azwest.be.

Wil je de zorg op de afdelingen geriatrie helpen verbeteren? Neem dan deel aan ons patiëntenpanel geriatrie!

Heb jij tips, suggesties en aanbevelingen voor ons op basis van jouw ervaring als patiënt of mantelzorger? We zoeken een 10-tal personen die eenmalig willen samenkomen.

Op donderdag 28 maart van 13u-15u gaat ons patiëntenpanel geriatrie door. Jouw ervaring is belangrijk voor ons. We willen graag onze patiënten nog meer actief betrekken om onze zorg en dienstverlening op de afdelingen geriatrie te verbeteren.

Interesse? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar zorgbeleving@azwest.be. Inschrijven kan tot 17 maart. We maken er een gezellige namiddag van met een drankje en versnaperingen.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!