Communicatie

Onze communicatieafdeling speelt een cruciale rol bij het bevorderen van effectieve communicatie binnen ons ziekenhuis. Het toegewijde team van communicatieprofessionals zorgt ervoor dat belangrijke informatie op de juiste manier wordt verspreid en dat de communicatiekanalen optimaal worden benut.

Intern richten we ons op het versterken van de interne communicatie, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, nieuwe initiatieven en interne evenementen. Extern communiceren we helder en transparant met jou als patiënt, je familieleden, verwijzende artsen en de bredere gemeenschap. We willen je tijdig en duidelijk informeren over onze diensten, behandelingen en andere relevante informatie.

Ons team werkt nauw samen met andere afdelingen en disciplines om ervoor te zorgen dat de communicatieboodschappen effectief worden overgebracht. We streven naar een open en collaboratieve communicatiecultuur, waarin we jouw ideeën en feedback waarderen en integreren. Mocht je vragen hebben over communicatie binnen ons ziekenhuis, dan staat ons team klaar om je te helpen. Je kunt contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens op deze webpagina. We zijn vastbesloten om heldere en effectieve communicatie te bevorderen, zodat jij goed geïnformeerd bent over de laatste ontwikkelingen en belangrijke informatie.

Contactgegevens:

Mediarelaties: Ben je een journalist en wil je een medewerker of arts interviewen? Of wil je foto's of andere opnames maken in ons ziekenhuis? Neem dan contact op met onze stafmedewerker communicatie.

Rondleidingen: Wil je met je vereniging of school een rondleiding in ons ziekenhuis? Dat is mogelijk! Onze rondleidingen zijn gratis en omvatten onder andere bezoeken aan verschillende afdelingen.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!