Service

Binnen ons ziekenhuis streven we ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We bieden een scala aan comfortservices aan die je verblijf extra speciaal maken. Of je nu op zoek bent naar entertainment, informatie of verbonden wilt blijven met de buitenwereld, we hebben voor elk wat wils.
AZSAV 48

Internet

Draadloos internet is gratis en beschikbaar op alle kamers en in de cafetaria. De inlogcode staat op het polsbandje dat je krijgt bij opname. Meer informatie bij onze onthaalmedewerkers.

Radio & TV

Er is radio en TV op alle kamers.

Kranten, tijdschriften & kleine attenties

In de inkomhal van het ziekenhuis is een winkeltje waar je deze zaken kan aankopen. Het winkeltje is open van maandag tot zondag. Op weekdagen open van 9u30 tot 12u en in het weekend van 13u tot 17u.

Cafetaria

In onze cafetaria kan je terecht voor een drankje, warme maaltijden, koude schotels, belegde broodjes en gebak. De openingsuren en het weekmenu vind je hier.

Rolstoelen

In de inkomhal van het ziekenhuis kan je een rolstoel lenen. Je hebt daarvoor een muntstuk van €1 nodig. Breng de rolstoel altijd terug, zodat andere patiënten er gebruik van kunnen maken.

Roken

  • Er geldt een algemeen rookverbod in het ziekenhuis. Er is een rookpaviljoen voorzien buiten het ziekenhuis aan de inkom.
  • Als je het rookverbod negeert, dan kan de ziekenhuisdirectie vanaf een tweede overtreding, in overleg met jouw behandelende arts, beslissen om je vervroegd te ontslaan uit het ziekenhuis.

Telefoon & GSM

  • Op elke kamer staat een telefoon waarmee je rechtstreeks naar buiten kan telefoneren. De kostprijs van jouw telefoongesprekken komen op jouw ziekenhuisfactuur. Als je zelf de telefoon niet gebruikt en alleen opgebeld wordt, dan betaal je niets. Het gebruik van een gsm is toegelaten tenzij anders is aangegeven.
  • Uit respect voor de privacy van de patiënt, de beroepsbeoefenaar en de ziekenhuismedewerker mag je geen opnames (foto-, beeld- of geluidsmateriaal) maken zonder diens toestemming.
  • De draagbare telefoons die artsen en medewerkers gebruiken zijn geen gsm’s. Het zijn telefoons die werken op een lagere frequentie. Ze functioneren enkel binnen het ziekenhuis.
  • Fietsen, steps, skeelers,... zijn niet toegelaten in het ziekenhuis. Je kan jouw fiets, step,... in de fietsenstalling plaatsen aan de achterkant van de overdekte rookruimte.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!