Jouw patiëntendossier online raadplegen

Dankzij het elektronisch patiëntendossier heb je op gelijk welk moment en op één plek een duidelijk overzicht van jouw medisch dossier. Je speelt dus zelf een hoofdrol in jouw eigen zorgproces en behoudt op deze manier meer controle.

Wat is een elektronisch patiëntendossier?

Een elektronisch patiëntendossier (EPD) is een digitale en geïntegreerde versie van het medisch dossier van een patiënt. Het bevat alle relevante medische en gezondheidsinformatie, zoals diagnose, behandelingen, medicatie, laboratoriumresultaten, en meer.

Hoe raadplegen?

Installeer de app “mynexuzhealth” of meld je aan op mynexuzhealth.be met jouw nexuzhealth-codekaart, itsme® of jouw elektronische identiteitskaart.

Indien je vragen hebt, kan je contact opnemen met de nexuzhealth-helpdesk via het contactformulier of telefonisch via het nummer 016 34 83 48 op weekdagen van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Meer info

Online afspraken maken

Binnen Mynexuzhealth is het mogelijk om online afspraken te maken bij bepaalde artsen. Niet alle artsen in az West nemen hieraan deel. Indien je online een afspraak kan maken bij een arts, is dit te zien op zijn of haar artsenpagina.

Artsen

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!