Vrijwilligers

Wil je zelf vrijwilliger worden? Zit zorg in je natuur? Heb je vrije tijd en wil je die zinvol besteden in een ziekenhuis? Ben je sociaalvaardig en graag onder de mensen? Laat het ons weten!
Mee mogen helpen om oud en nieuw verlies een plaats te geven, vind ik een groot voorrecht.
Guido

Onze vrijwilligers staan altijd klaar voor een babbel of om kleine wensen van patiënten, familieleden en bezoekers te vervullen. Wij hechten veel belang aan vrijwilligerswerk en hebben een geïntegreerde vrijwilligerswerking met een vaste groep gemotiveerde vrijwilligers. Je kan de vrijwilligers herkennen aan hun blauwe jas.

Als vrijwilliger kun je onder andere een luisterend oor bieden, gezamenlijke maaltijden verzorgen, informatie geven aan patiënten en nog veel meer. We verwachten van onze vrijwilligers langdurige inzet en betrokkenheid op regelmatige basis. Als vergoeding krijg je onder andere een gratis maaltijd, gratis parkeren, deelname aan vormingssessies en een jaarlijkse daguitstap.

Vrijwilliger inkomhal 1
DSC 0643
Vrijwilligers in winkeltje

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!