OK 2
Als je geconfronteerd wordt met een chirurgisch probleem, staat onze dienst Heelkunde klaar om je de best mogelijke zorg te bieden. Ons team van ervaren chirurgen behandelt een breed scala aan aandoeningen en voert verschillende chirurgische ingrepen uit.

Of het nu gaat om een routineoperatie, een spoedingreep of een complexe chirurgische procedure, we streven altijd naar de hoogste kwaliteit van zorg. Onze operatiekamers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om veilige en effectieve ingrepen mogelijk te maken.

Na de operatie bieden we ook uitgebreide nazorg en begeleiding om je herstelproces te ondersteunen. We werken nauw samen met andere medische disciplines om een geïntegreerde en holistische aanpak te garanderen.

Bij de dienst Heelkunde staat jouw welzijn centraal. We streven ernaar om je de best mogelijke chirurgische zorg te bieden, gebaseerd op wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring. Je kunt vertrouwen op ons toegewijde team van professionals om je door het hele proces te begeleiden en te zorgen voor een succesvolle behandeling.

Onze dienst Heelkunde heeft ook een belangrijke educatieve rol. We zijn wettelijk erkend als stageplaats voor de opleiding van toekomstige artsen en chirurgen in samenwerking met de K.U. Leuven. Dit betekent dat we hoogwaardige training bieden aan artsen die zich specialiseren in chirurgie

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!