OK
Deze dienst speelt een cruciale rol binnen het ziekenhuis door de veiligheid en het comfort van patiënten te waarborgen tijdens medische procedures en chirurgische ingrepen. Ons team van deskundige anesthesiologen en reanimatie-experts werkt nauw samen met andere medische professionals om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg ontvangt.

We spelen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid en comfort tijdens medische procedures en chirurgische ingrepen. Hier is wat informatie over onze werking:

Anesthesie:

  • We zijn verantwoordelijk voor het toedienen van anesthesie, waaronder algemene anesthesie, regionale anesthesie en sedatie.
  • Onze ervaren anesthesiologen passen de juiste anesthesietechnieken toe, afhankelijk van de specifieke behoeften en de gezondheidstoestand van de patiënt.

Voorbereiding en monitoring:

  • We beoordelen de medische geschiedenis en de gezondheidstoestand van de patiënt om een veilige anesthesie te garanderen.
  • Tijdens de procedure bewaken we voortdurend vitale functies, zoals hartslag, bloeddruk en zuurstofniveaus, om eventuele complicaties tijdig op te sporen en te behandelen.

Pijnbeheersing:

  • We zijn betrokken bij de postoperatieve pijnbeheersing en zorgen ervoor dat patiënten comfortabel en pijnvrij zijn na de ingreep.
  • We bieden verschillende technieken en medicamenteuze behandelingen om pijn effectief te bestrijden.

Reanimatie:

  • In noodsituaties zijn we getraind in reanimatietechnieken en staan we paraat om levensreddende maatregelen te nemen.
  • We werken samen met het reanimatieteam om snel en adequaat te handelen in geval van een hartstilstand of andere levensbedreigende situaties.

Ons team van anesthesiologen en reanimatie-experts staat voor je klaar om de beste zorg te bieden en ervoor te zorgen dat je comfortabel en veilig bent tijdens medische procedures. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt.

Welke anesthesie voor jou het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren, zoals je leeftijd, lichamelijke conditie en het soort operatie. Je eigen wensen mag je steeds voorleggen aan de anesthesist, die daarmee rekening houdt bij de beslissing over het soort anesthesie.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!