Dieet 4

Dieetconsultatie

Contact

Route: 166

058 33 34 22

maandag tot vrijdag
8u30-17u

dieet@azwest.be

Maak geen afspraak via e-mail maar telefonisch.

Bij ons kun je terecht voor professioneel voedingsadvies en begeleiding op maat. We helpen je graag bij het bereiken van je persoonlijke voedingsdoelen en het optimaliseren van je gezondheid.

Onze diëtisten zijn ervaren experts die gespecialiseerd zijn in voeding en dieettherapie. Ze werken nauw samen met andere medische professionals om een geïntegreerde en holistische benadering van je gezondheid te bieden. Samen met jou stellen ze een individueel voedingsplan op dat rekening houdt met je specifieke behoeften, medische condities en persoonlijke voorkeuren.

Of je nu gezondheidsproblemen hebt of een specifiek medisch dieet moet volgen, wij staan voor je klaar. We geven praktische tips, advies en ondersteuning om je te helpen gezonde voedingsgewoonten te ontwikkelen en vol te houden.

Tijdens een consult bespreken we je voedingspatroon, stellen we doelen en bieden we educatie over gezonde voeding en voedselkeuzes. We geven je ook handige tools en bronnen om je te helpen bij het plannen en bereiden van evenwichtige maaltijden. Indien nodig passen we het voedingsplan aan op basis van je voortgang en veranderende behoeften.

We streven naar een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we rekening houden met je individuele omstandigheden en levensstijl. Onze missie is om je te ondersteunen bij het bereiken van een optimale gezondheid en welzijn door middel van voeding.

Als niet-gehospitaliseerde patiënt kun je een afspraak maken bij onze diëtisten, maar alleen als je bent doorverwezen door een interne arts van az West.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!