AZWEST NJ2017 78

Hematologie (Bloedziekten)

Contact

Route: 89

058 33 33 79
secretariaat.pneumologie@azwest.be

Maak geen afspraak via e-mail maar telefonisch.

De dienst hematologie biedt gespecialiseerde zorg op het gebied van bloedziekten en bloedgerelateerde aandoeningen. Ons team van hematologen en zorgverleners staat klaar om je te begeleiden en de best mogelijke zorg te bieden.

We behandelen een breed scala aan aandoeningen, waaronder leukemie, lymfoom, bloedarmoede, stollingsstoornissen en beenmergtransplantatie. We streven ernaar om een nauwkeurige diagnose te stellen en een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat past bij jouw specifieke situatie.

Naast medische behandeling bieden we ook ondersteuning op psychosociaal vlak. We begrijpen dat het omgaan met een bloedziekte uitdagend kan zijn en daarom werken we samen met andere disciplines om jouw welzijn te bevorderen.

Opgelet: Dr. Van Droogenbroeck houdt enkel consultaties in az West Veurne op de eerste en derde vrijdagochtend van elke maand.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!