Logopedie 2
Bij ons staat jouw spraak- en taalontwikkeling centraal. We bieden gespecialiseerde therapie en begeleiding om je te helpen bij communicatie- en slikproblemen.

Ons team van ervaren logopedisten staat klaar om je te ondersteunen. We werken samen met jou om je specifieke behoeften en doelen te begrijpen en stellen een persoonlijk behandelplan op.

Bij de dienst logopedie behandelen we verschillende aandoeningen, waaronder spraakstoornissen, taalstoornissen, articulatieproblemen, stemproblemen en slikstoornissen.

Tijdens de therapie sessies zullen we verschillende technieken en oefeningen gebruiken om je te helpen je communicatieve vaardigheden te verbeteren. We streven naar een positieve en ondersteunende omgeving waarin je je op je gemak voelt tijdens de therapie.

We geloven ook in het belang van educatie en het betrekken van jou en je familie bij het therapieproces. We bieden informatie, advies en tips om je te helpen je communicatievaardigheden buiten de therapie sessies te verbeteren. Ons doel is om je te helpen bij het bereiken van optimale communicatie en slikvaardigheden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst logopedie. We staan klaar om je te helpen en je te ondersteunen bij je communicatiebehoeften.

Op zoek naar een specifieke logopediste?

Gaëlle: tel. 058 33 33 00
Kelly: tel. 058 33 37 29
Jasmien: tel. 05833 37 17
Chloë: tel. 058 33 37 17

Tarieven logopedie

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!