Neurochirurgie 6
Bij ons staat jouw neurologische gezondheid centraal. We bieden gespecialiseerde zorg en behandeling aan patiënten met aandoeningen en letsels van het zenuwstelsel en de hersenen.

Ons team van ervaren neurochirurgen staat klaar om je te ondersteunen bij de diagnose, behandeling en nazorg van neurologische aandoeningen. We streven naar een persoonlijke benadering, waarbij we rekening houden met jouw specifieke situatie en behoeften. Er wordt ook samengewerkt met de pijnkliniek voor de invasievere behandeling van pijnproblematiek.

Op de dienst neurochirurgie behandelen we een breed scala aan aandoeningen, waaronder hersentumoren, ruggenmergletsel, hernia's, epilepsie en chronische pijn. We maken gebruik van geavanceerde diagnostische technieken en moderne chirurgische ingrepen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

We begrijpen dat een neurochirurgische behandeling een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide voorlichting en begeleiding, zodat je goed geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke risico's en het herstelproces.

Onze dienst neurochirurgie werkt nauw samen met andere medische specialismen, zoals radiologie, neurologie en fysiotherapie, om een geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak te bieden. Door samen te werken, streven we naar de beste behandelresultaten en een optimale kwaliteit van leven voor onze patiënten. Enkel zeer complexe aandoeningen worden voor behandeling doorverwezen naar een ander ziekenhuis (AZ Sint-Jan Brugge of UZ Gent).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst neurochirurgie. We staan klaar om je te helpen en je te ondersteunen bij jouw neurologische zorgbehoeften.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!