Nucleaire geneeskunde 2
We bieden geavanceerde diagnostische en therapeutische diensten op het gebied van nucleaire geneeskunde om verschillende medische aandoeningen te evalueren en te behandelen.

Op de dienst nucleaire geneeskunde maken we gebruik van een minimale hoeveelheid radioactiviteit om beelden te maken van bv. het beenderstelsel en/of om de werking van organen te beoordelen.

Hiervoor gebruiken we een gamma-camera vaak in combinatie met een low dose CT-scanner. De gamma-camera meet de toegediende radioactiviteit, zo worden beelden gemaakt, zelf zendt het toestel geen stralen uit. Er is sprake van een SPECT-CT wanneer de gamma-camera rond jou draait en waarbij we in 1 sessie een CT-scan uitvoeren en deze 2 soorten beeldvorming fuseren.

Ons team van ervaren nucleair geneeskundigen, radiologen en technologen staat klaar om je te begeleiden tijdens de procedures. We streven naar een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de procedure, mogelijke risico's en de te verwachten resultaten.

Onze missie is om hoogwaardige nucleaire geneeskunde te leveren en jou te helpen een betere gezondheid en welzijn te bereiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst nucleaire geneeskunde. We zijn er om je te helpen en je te ondersteunen bij jouw medische behoeften.

Aanvraagformulieren:

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!