Adobe Stock 190794555

Oogheelkunde (oftalmologie) en oogziekten

Contact

Route: 51

058 33 33 35
Bij ons staat jouw ooggezondheid centraal. We bieden hoogwaardige oogzorg aan, van preventieve controles tot gespecialiseerde behandelingen. Ons team van deskundige oogartsen en medewerkers staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij al je oogheelkundige behoeften.

Op de dienst oogheelkunde behandelen we een breed scala aan oogaandoeningen, waaronder staar, glaucoom, netvliesproblemen, ooginfecties en meer. We streven naar een nauwkeurige diagnose door middel van uitgebreide oogonderzoeken en beeldvormingstechnieken. Op basis van de diagnose stellen we een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op jouw situatie.

We begrijpen dat een oogprobleem impact kan hebben op je dagelijks leven. Daarom streven we ernaar om je te voorzien van gepersonaliseerde zorg en de best mogelijke behandelingsopties. Of het nu gaat om medicamenteuze therapie, chirurgie of het voorschrijven van brilcorrecties, we zorgen ervoor dat je de juiste zorg krijgt om je ooggezondheid te verbeteren.

Bij de dienst oogheelkunde werken we met geavanceerde technologie en moderne apparatuur om een nauwkeurige diagnose en effectieve behandeling te garanderen. We streven naar een patiëntgerichte aanpak, waarbij we je betrekken bij de besluitvorming en je alle informatie geven die je nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken over je oogzorg.

We geloven in open communicatie en transparantie. Daarom nemen we de tijd om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het hele zorgproces. We willen ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en vol vertrouwen kunt werken aan het verbeteren en behouden van je ooggezondheid.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst oogheelkunde. We zijn hier om je te helpen en je de zorg te bieden die je ogen verdienen.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!