Groepsfoto website orthopedie
We begrijpen dat het hebben van orthopedische problemen invloed kan hebben op je dagelijks leven en mobiliteit. Ons team van ervaren orthopedisch chirurgen en zorgprofessionals staat klaar om je te helpen bij het herstellen van je bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn.

Bij de dienst orthopedie bieden we gespecialiseerde zorg voor verschillende orthopedische aandoeningen en letsels, zoals botbreuken, gewrichtsproblemen, rug- en nekklachten, en sportblessures. We streven naar een persoonlijke benadering en werken samen met jou om een behandelplan op maat te maken.

Onze experts zijn bekwaam in verschillende orthopedische procedures, zoals gewrichtsvervangingen, arthroscopieën en reconstructieve chirurgie. We maken gebruik van geavanceerde technieken en moderne apparatuur om een nauwkeurige diagnose en effectieve behandeling te bieden.

We begrijpen dat het herstelproces na een orthopedische ingreep of letsel tijd en inzet vergt. Ons team zal je ondersteunen bij elke stap van je herstel, inclusief postoperatieve zorg, fysiotherapie en revalidatieprogramma's. We streven naar een snel herstel en helpen je om weer actief en mobiel te worden.

Bij de dienst orthopedie hechten we ook veel waarde aan patiënteneducatie. We zullen je voorzien van uitgebreide informatie over je aandoening, behandelingsopties en preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. We willen dat je goed geïnformeerd bent, zodat je actief kunt deelnemen aan je eigen zorg.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst orthopedie. We zijn hier om je te helpen en samen te werken aan het herstellen van je bewegingsvrijheid en het verbeteren van je levenskwaliteit.

Kan je je afspraak niet nakomen? Verwittig dan aub tijdig (2 werkdagen op voorhand), anders kan de raadpleging alsnog worden aangerekend.

Voor meer uitgebreide informatie over onze diensten, medische specialisaties, behandelingsopties en meer, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar vind je alles wat je moet weten over de dienst orthopedie van az West Veurne.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!