Pijnkliniek
We begrijpen dat pijn een grote impact kan hebben op je dagelijks leven en welzijn. Ons gespecialiseerde team van artsen en zorgverleners staat voor je klaar om je te helpen bij het beheersen en behandelen van pijnklachten.

Bij de Pijnkliniek bieden we een multidisciplinaire aanpak voor de behandeling van verschillende vormen van pijn, waaronder chronische pijn, postoperatieve pijn en pijn als gevolg van letsel of ziekte. Ons doel is om je pijn te verminderen, je functionaliteit te verbeteren en je levenskwaliteit te herstellen.

Onze diensten omvatten:

  • Pijndiagnostiek: we voeren uitgebreide evaluaties uit om de oorzaak en aard van je pijn te begrijpen en een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.
  • Behandelingsmogelijkheden: we bieden verschillende interventies aan, waaronder medicamenteuze therapie, fysiotherapie, zenuwblokkades, injectietherapieën en neuromodulatie (zoals ruggenmergstimulatie).
  • Psychologische ondersteuning: we werken samen met psychologen om je te helpen omgaan met de emotionele en psychologische aspecten van pijn.
  • Fysiotherapie en revalidatie: we bieden begeleiding en oefenprogramma's om je kracht, mobiliteit en functionele capaciteit te verbeteren.
  • Opvolging en nazorg: we zorgen voor regelmatige follow-up om de effectiviteit van de behandeling te evalueren en eventuele aanpassingen aan te brengen.

We streven naar een gepersonaliseerde aanpak waarbij we samenwerken met jou om je pijn te begrijpen en te behandelen. Ons team is toegewijd om je te ondersteunen en je te helpen een actiever en bevredigender leven te leiden, vrij van onnodige pijn.

Als je pijnklachten hebt, neem dan contact op met ons secretariaat om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te helpen je pijn te beheren en je welzijn te verbeteren.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!