PAAZ 2
We zijn er om je te ondersteunen bij psychische problemen en stoornissen. Ons multidisciplinair team staat voor je klaar om je te helpen je mentale welzijn te verbeteren.

We bieden een breed scala aan diensten en behandelingen, waaronder:

  • Diagnostiek: we voeren uitgebreide evaluaties uit om een nauwkeurige diagnose te stellen en een behandelplan op maat te maken.
  • Psychotherapie: we bieden individuele, groeps- en familiegesprekken om je te helpen omgaan met emotionele problemen en gedragsveranderingen.
  • Medicamenteuze behandeling: indien nodig kunnen we medicatie voorschrijven om symptomen te verminderen en je welzijn te verbeteren.
  • Opname: in sommige gevallen kan een tijdelijke opname nodig zijn voor intensieve behandeling en stabilisatie.
  • Nazorg en begeleiding: we bieden ondersteuning en begeleiding na ontslag om je te helpen bij de overgang naar het dagelijks leven en het behouden van je mentale gezondheid.

Onze benadering is holistisch en patiëntgericht. We werken samen met jou om een behandelplan te ontwikkelen dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen. We streven naar herstel en verbetering van je levenskwaliteit.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met ons secretariaat om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen tijdens je reis naar een betere geestelijke gezondheid.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!