Adobe Stock 295794944
Wij zijn er om je te ondersteunen bij het stoppen met roken en om je te helpen een rookvrij leven te leiden. Ons gespecialiseerde team van zorgprofessionals staat klaar om je te begeleiden tijdens je stoppoging.

Bij de rookstopkliniek bieden we persoonlijke begeleiding en behandeling op maat om je te helpen bij het overwinnen van de uitdagingen van stoppen met roken. We begrijpen dat stoppen met roken moeilijk kan zijn en we zijn hier om je te ondersteunen, ongeacht hoe lang je hebt gerookt of hoeveel sigaretten je per dag rookt.

Ons programma omvat professionele begeleiding door een erkend tabakoloog, waarin je kunt leren over de gezondheidsrisico's van roken, effectieve stopmethoden en strategieën om om te gaan met ontwenningsverschijnselen en cravings. We zullen je helpen bij het opstellen van een persoonlijk stopplan en bieden continue follow-up om ervoor te zorgen dat je de beste kans hebt om te slagen.

Daarnaast kunnen we je voorzien van hulpmiddelen en medicatie die kunnen helpen bij het verminderen van ontwenningsverschijnselen en cravings. We zullen samen met jou de beste aanpak bepalen op basis van je individuele behoeften en voorkeuren.

Ons doel is om je te ondersteunen op je weg naar een rookvrij leven en om de positieve veranderingen in je gezondheid en welzijn te bevorderen. We begrijpen dat stoppen met roken een proces is en we zijn hier om je te helpen, zelfs als je een terugval hebt gehad. We zullen je aanmoedigen, motiveren en begeleiden tijdens elke stap van je stopreis.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over onze rookstopkliniek. We zijn hier om je te ondersteunen en je te helpen op weg naar een gezond en rookvrij leven.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!