AZSAV 154
Welkom bij ons Slaaplabo! Ons gespecialiseerde team staat klaar om je te helpen bij alle problemen die je slaap verstoren. Of je nu last hebt van vermoeidheid overdag, doorslaapproblemen door stress, overgewicht of snurken, of zelfs slaapapneu (plotseling stoppen van ademen tijdens de slaap), wij zijn er om je te begeleiden.

Een slaaponderzoek is een belangrijke stap om een juiste diagnose te stellen en je vervolgens op de juiste manier te behandelen. Tijdens een slaaponderzoek verblijf je een nacht in ons ziekenhuis, waar we gedetailleerde informatie verzamelen over je slaappatronen en lichaamsfuncties.

Onze deskundige medewerkers voorzien je tijdens het slaaponderzoek van comfortabele apparatuur en monitoren je ademhaling, hartslag, hersenactiviteit en andere parameters. Deze gegevens helpen ons bij het evalueren van je slaapkwaliteit en het identificeren van eventuele onderliggende problemen.

Na het slaaponderzoek zal ons team de resultaten zorgvuldig analyseren en een nauwkeurige diagnose stellen. Op basis van deze diagnose stellen wij een individueel behandelplan op, specifiek afgestemd op jouw behoeften. Ons doel is om je te helpen een goede nachtrust te bereiken en de negatieve impact van slaapproblemen op je dagelijks functioneren te verminderen.

Wij begrijpen dat slaapproblemen zowel fysiek als emotioneel belastend kunnen zijn. Daarom bieden wij ook uitgebreide begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject. Onze professionals staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie en advies om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als je meer informatie wilt. Wij zijn er om je te helpen een goede nachtrust en een gezond slaappatroon te bereiken.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!