Toech A Zwest LS 20230523 441
Bij onze spoedgevallendienst staan we altijd paraat om je met spoed te helpen in geval van acute medische situaties. Of je nu te maken hebt met een ongeval, een plotselinge ziekte of een andere noodsituatie, ons ervaren team van artsen, verpleegkundigen en hulpverleners staat 24/7 voor je klaar.

In België kan je dag en nacht gratis het nummer 112 vormen voor de brandweer of een ambulance.

Enkele praktische zaken om aan te denken:

  • Zorg ervoor dat je je identiteitskaart bij de hand hebt.
  • Laat waardevolle voorwerpen liever thuis.
  • Er wordt slechts één begeleider per patiënt toegelaten.

Onze spoedgevallendienst biedt een snelle en professionele beoordeling van je medische situatie. We streven ernaar om zo snel mogelijk een diagnose te stellen en de nodige behandeling te starten. Ons team beschikt over medische apparatuur en expertise om de juiste zorg te bieden in noodsituaties.

Bij aankomst op de spoedgevallendienst word je snel geëvalueerd en krijg je de nodige medische onderzoeken en interventies. Bij de spoedgevallendienst werken we met een triagesysteem, waarbij de meest dringende gevallen voorrang krijgen. Levensbedreigende situaties worden altijd direct behandeld. We streven er echter naar om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Onze spoedgevallendienst werkt nauw samen met andere medische disciplines binnen het ziekenhuis. Indien nodig kunnen we je doorverwijzen naar gespecialiseerde afdelingen voor verdere behandeling en opvolging.

Bij spoedgevallen is tijd cruciaal, dus aarzel niet om direct contact met ons op te nemen op het nummer 112. We zijn er om je te ondersteunen en de nodige zorg te bieden wanneer je het het meest nodig hebt.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!