Adobe Stock 564043017

Stomazorg

Contact

Route: 107

058 33 38 19

maandag tot vrijdag
08u00 tot 16u30 (woensdag uitzonderlijk tot 14u00)

maak online een afspraak
Wij begrijpen dat het krijgen van een stoma, of het nu tijdelijk of permanent is, een impact kan hebben op zowel je lichaam als geest. Daarom bieden wij een gespecialiseerd team van verpleegkundigen en een psycholoog om je te begeleiden tijdens dit proces.
Wondzorgkliniek

Ons doel is om je te helpen bij de dagelijkse verzorging van je stoma, zodat je steeds meer zelfstandigheid kunt krijgen en zo min mogelijk negatieve invloed ervaart op je dagelijks functioneren.

Onze zorgverleners, waaronder Nathalie (verpleegkundig consulent) en Bo (verpleegkundig specialist), staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het verzorgen en beheren van je stoma. Zij kunnen al je vragen beantwoorden, informatie verstrekken en praktische tips geven over hoe je het beste voor je stoma kunt zorgen. Ondervind je problemen zoals huidirritatie, lekkages, ... aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij streven naar een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens je reis met een stoma, zodat je weer vol vertrouwen en comfortabel kunt leven.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!