Midcare3
Op onze stroke unit staan we klaar om je te ondersteunen tijdens de behandeling en revalidatie na een beroerte. Deze gespecialiseerde afdeling biedt je een multidisciplinaire benadering om de best mogelijke zorg te garanderen.

Vanaf het moment van opname tot aan je ontslag, zorgen we voor een gepersonaliseerd behandelplan dat gericht is op het herstel en het voorkomen van verdere complicaties. Ons ervaren team van artsen, verpleegkundigen, therapeuten en andere zorgprofessionals staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele proces.

Door voortdurende observatie en medische expertise kunnen we snel de juiste behandeling starten. We bieden ook revalidatieprogramma's aan om je te helpen bij het herwinnen van je mobiliteit, spraakvermogen en zelfstandigheid.

Je kunt erop vertrouwen dat we je op de stroke unit de best mogelijke zorg en ondersteuning bieden tijdens deze uitdagende periode. We streven ernaar om samen met jou te werken aan een optimaal herstel en een verbeterde kwaliteit van leven.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!