Adobe Stock 486849211
Urologie is een tak van de geneeskunde die zich richt op de behandeling van aandoeningen van de urinewegen en van de mannelijke geslachtsorganen.

Bij de dienst urologie kan je terecht voor verschillende aandoeningen, zoals prostaatproblemen, nierstenen, blaasproblemen, urineweginfecties en meer. We bieden diagnostische onderzoeken, behandelingsmogelijkheden en nazorg.

Onze specialisten zullen je grondig onderzoeken en een diagnose stellen op basis van je symptomen en medische geschiedenis. Ze zullen je vervolgens begeleiden bij het kiezen van de juiste behandelingsopties, die kunnen variëren van medicatie tot chirurgische ingrepen.

We begrijpen dat urologische aandoeningen gevoelig en persoonlijk kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden waarin je je op je gemak voelt. Ons team zal je altijd met respect en zorg behandelen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en je de beste zorg te bieden voor een gezonde urologische gezondheid.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!