Vaatheelkunde 2
Als je te maken krijgt met vaatproblemen, staat onze dienst Vaatheelkunde klaar om je de best mogelijke zorg te bieden. Ons gespecialiseerde team van vaatchirurgen behandelt aandoeningen die betrekking hebben op de bloedvaten, zoals vernauwingen, verstoppingen en verwijdingen.

Wij bieden een uitgebreid scala aan diagnostische en therapeutische procedures om vaataandoeningen te behandelen. Dit omvat onder andere het uitvoeren endovasculaire ingrepen of klassieke chirurgie. We maken gebruik van geavanceerde technieken, zoals minimaal invasieve endovasculaire procedures, om de hersteltijd te verkorten en de risico's te verminderen.

Naast het behandelen van vaataandoeningen, speelt de vaatchirurg ook een belangrijke rol bij de zorg voor wonden die worden veroorzaakt door bloedvatproblemen, zoals bijvoorbeeld de "diabetesvoet" of veneus-arterieel ulcus.

Bij je eerste afspraak zal de vaatchirurg een grondige evaluatie van je medische geschiedenis en symptomen uitvoeren. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. We zullen je betrekken bij het besluitvormingsproces en al je vragen beantwoorden, zodat je goed geïnformeerd bent over je behandelingsopties.

Ons doel is om jou de best mogelijke resultaten te bieden met betrekking tot de gezondheid van je bloedvaten. We werken samen met andere medische disciplines, zoals cardiologen en radiologen, om een geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak te garanderen. Op die manier kunnen we zorgen voor een uitgebreide en holistische zorgervaring.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!