Presentatie
  • 28 nov. 2019 van 19:30 tot 22:00

Symposium Born in az West

Tijdens dit symposium presenteerden we de bouw van onze nieuwe materniteit, waarin we streefden naar optimale zorgomstandigheden voor moeders en baby's. We introduceerden de innovatieve STAN monitoringstechnologie, die ons in staat stelt de foetale conditie op een nauwkeurige en geavanceerde manier te beoordelen.

Daarnaast stonden we stil bij het belang van preventie en vaccinatie pre- en postnataal. We bespraken de nieuwste aanbevelingen en benaderingen om moeder en kind te beschermen tegen infectieziekten en andere gezondheidsrisico's.

Een ander belangrijk onderwerp van dit symposium was de cruciale rol van de vroedvrouw in het bevallingstraject. We belichtten de unieke bijdrage van vroedvrouwen en benadrukten de samenwerking met andere zorgverleners in de geboortezorg.

Dit symposium bood een unieke gelegenheid om te leren van vooraanstaande experts, best practices te delen en te netwerken met collega's die zich bezighouden met geboortezorg. Samen streefden we naar de verbetering van de zorgervaring en uitkomsten voor moeders en baby's.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!