Sterilisatie-afdeling

Bij az West hechten we veel belang aan veiligheid en hygiëne, vooral als het gaat om medische procedures en instrumenten. Onze Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) speelt hierin een cruciale rol.
DSC0136

Op onze Sterilisatieafdeling worden alle medische instrumenten, apparatuur en materialen zorgvuldig gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd volgens strikte richtlijnen en protocollen. Dit zorgt ervoor dat alle instrumenten en materialen volledig vrij zijn van infecties en klaar voor gebruik in de behandeling van onze patiënten.

Ons ervaren team van deskundige medewerkers op de Sterilisatieafdeling werkt met geavanceerde technologieën en state-of-the-art apparatuur om een hoog niveau van sterilisatiekwaliteit te garanderen. Ze volgen nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van sterilisatie.

Door te investeren in moderne sterilisatieprocessen en -technieken kunnen we de veiligheid en kwaliteit van de zorg die we bieden verder verbeteren. We streven ernaar om een vooraanstaande rol te spelen op het gebied van sterilisatie binnen de gezondheidszorg.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 058 33 31 57
  • E-mail: Celine.Theuninck@azwest.be

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!