Palliatieve en terminale zorg

Palliatieve en terminale zorg biedt begeleiding en comfort in de laatste fase van het leven, met aandacht voor pijnverlichting, emotionele ondersteuning en het respecteren van individuele behoeften. Ons toegewijde team staat klaar om hoogwaardige zorg te bieden en te helpen tijdens deze moeilijke periode.

Palliatief Support Team

Als je te maken hebt met een ernstige, levensbedreigende aandoening, begrijpen we dat je soms behoefte hebt aan extra ondersteuning naast de medische zorg die het ziekenhuis biedt. Het kan zijn dat je psychologische of sociale ondersteuning nodig hebt, hulp bij het verlichten van pijn en andere symptomen, begeleiding bij de terugkeer naar huis of assistentie bij het vinden van passende zorg elders.

Om aan deze behoeften tegemoet te komen, hebben we een speciaal team genaamd het 'palliatief support-team'. Aarzel niet om contact met hen op te nemen, want hun dienstverlening is volledig kosteloos. Ze staan klaar om je te helpen en je de nodige ondersteuning te bieden tijdens deze moeilijke periode.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!