Adobe Stock 321984546
Bij ons staat jouw niergezondheid centraal. We bieden gespecialiseerde zorg en behandeling aan patiënten met nieraandoeningen van verschillende aard en ernst.

Ons ervaren team van nefrologen staat klaar om je te ondersteunen bij de diagnose, behandeling en opvolging van nieraandoeningen. We streven naar een holistische aanpak, waarbij we niet alleen de fysieke gezondheid van je nieren behandelen, maar ook aandacht hebben voor je algemeen welzijn.

Op de dienst nefrologie behandelen we diverse aandoeningen, zoals nierfalen, nierstenen, hoge bloeddruk en nierontstekingen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder diagnostische tests, medicamenteuze therapie, dieetadvies en begeleiding bij levensstijlveranderingen.

Indien een niertransplantatie nodig is, werken we nauw samen met erkende transplantatiecentra om deze complexe procedure uit te voeren. We begeleiden je doorheen het hele proces, van de voorbereiding tot de nazorg, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke transplantatiezorg ontvangt.

We begrijpen dat leven met een nieraandoening uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we ook educatie en ondersteuning op het gebied van dieet, medicatie en zelfmanagement. We willen je helpen om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen en een actieve rol te spelen in je eigen gezondheid.

Naast onze ambulante consultaties hebben we nauwe samenwerkingen met andere diensten, zoals de dienst nierdialyse, om een geïntegreerde en gecoördineerde zorg te bieden wanneer dat nodig is.

Onze missie is om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan patiënten met nieraandoeningen, met als doel de niergezondheid te behouden of te verbeteren. We streven naar een optimale gezondheid en welzijn van elke patiënt die onze dienst bezoekt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over de dienst nefrologie. We staan klaar om je te helpen en je te ondersteunen bij je nierzorgbehoeften.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!