Neurologie

Neurologie

Contact

Route: 98

058 33 30 12

08u30 - 12u00

Maak geen afspraak via e-mail maar telefonisch.

We zijn er om je te helpen bij het begrijpen, diagnosticeren en behandelen van aandoeningen van de hersenen, ruggenmerg, zenuwen en spieren. Ons gespecialiseerde team van neurologen staat klaar om je de best mogelijke zorg te bieden.

Bij de dienst neurologie behandelen we een breed scala aan neurologische aandoeningen, zoals hoofdpijn, epilepsie, beroertes, multiple sclerose, neuropathieën en meer. We streven ernaar om een nauwkeurige diagnose te stellen door middel van uitgebreide evaluaties, inclusief lichamelijk onderzoek en indien nodig aanvullende tests, zoals MRI-scans of elektro-encefalogrammen.

We begrijpen dat neurologische aandoeningen vaak ingrijpende gevolgen kunnen hebben op je leven en welzijn. Daarom bieden we persoonlijke en multidisciplinaire zorg om aan je specifieke behoeften te voldoen. We werken nauw samen met andere medische specialismen, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, om een holistische benadering te bieden die gericht is op het verbeteren van je kwaliteit van leven.

Onze dienst neurologie beschikt over moderne technologie en geavanceerde diagnostische apparatuur om een nauwkeurige evaluatie en effectieve behandeling te garanderen. We bieden ook op maat gemaakte behandelplannen, waaronder medicamenteuze therapie, fysiotherapie en andere gespecialiseerde interventies, om je te ondersteunen bij het beheersen van symptomen en het verbeteren van je functioneren.

We geloven in open communicatie en betrokkenheid bij je zorg. We zullen de tijd nemen om je symptomen en zorgen te begrijpen en je duidelijk uitleg geven over je diagnose en behandelopties. We moedigen je aan om vragen te stellen en actief deel te nemen aan je eigen zorgproces.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over onze dienst neurologie. We zijn hier om je te helpen en je de zorg te bieden die je verdient voor je neurologische gezondheid en welzijn.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!