Borstkliniek C

Oncologisch Centrum West

Contact

Route: 187

058 33 32 59

08u00 - 16u30

We begrijpen dat de diagnose van kanker een uitdagende en emotionele tijd kan zijn. Bij ons sta je er niet alleen voor. We zijn er om je te ondersteunen tijdens elke stap van je oncologische reis, van diagnose tot behandeling en nazorg.

Ons oncologisch centrum is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van verschillende vormen van kanker. Ons ervaren team van artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners staat klaar om je de best mogelijke zorg te bieden. We werken samen met verschillende medische disciplines om een multidisciplinaire aanpak te garanderen die gericht is op het bieden van een uitgebreid zorgplan dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Voor meer gespecialiseerde zorg werken wij ook samen met ziekenhuizen uit ons netwerk, zoals het oncologisch centrum van AZ Sint-Jan Brugge-Oostende.

We begrijpen dat kankerbehandeling een complex proces is en dat elke persoon unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen die rekening houden met je specifieke vorm van kanker, stadium, medische geschiedenis en persoonlijke voorkeuren. Ons doel is om je de meest effectieve behandelingen te bieden, inclusief chirurgie, chemotherapie, bestralingstherapie, immunotherapie en andere geavanceerde behandelopties, allemaal beschikbaar in ons oncologisch dagziekenhuis.

We streven ernaar om je tijdens je hele traject te ondersteunen, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en psychosociaal. Onze oncocoach staat je bij doorheen jouw hele traject. Ons team biedt psychologische ondersteuning, begeleiding bij het omgaan met bijwerkingen, palliatieve zorg en nazorg om je te helpen bij het herstelproces en het verbeteren van je levenskwaliteit.

We hechten veel belang aan open communicatie en transparantie. We zullen altijd de tijd nemen om je volledig te informeren over je diagnose, behandelopties en mogelijke bijwerkingen. We moedigen je aan om actief deel te nemen aan je zorgplan en eventuele vragen of zorgen met ons te delen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over ons oncologisch centrum. We zijn hier om je te ondersteunen en je de best mogelijke zorg te bieden tijdens je reis naar herstel en welzijn.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!