Oncologie 2
We staan klaar om je te ondersteunen tijdens je hele oncologische traject. Ons team van deskundige professionals is er om je te begeleiden en te zorgen voor de best mogelijke ondersteuning, zowel medisch als emotioneel.

Bij het oncologisch support team begrijpen we dat kanker een uitdagende tijd is voor jou en je dierbaren. We bieden een breed scala aan diensten om je te helpen bij elke stap van het proces. Onze professionals hebben expertise op het gebied van medische zorg, psychosociale ondersteuning en patiënteneducatie.

We streven ernaar om je te voorzien van uitgebreide informatie over je diagnose, behandelingsopties en mogelijke bijwerkingen. We willen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent, zodat je samen met je behandelend arts weloverwogen beslissingen kunt nemen over je zorg.

Naast medische zorg bieden we ook psychosociale ondersteuning. We begrijpen dat kanker veel emotionele en sociale uitdagingen met zich meebrengt. Ons team staat klaar om naar je te luisteren, je zorgen te bespreken en je te begeleiden bij het omgaan met de emotionele impact van de ziekte.

We werken samen met andere zorgverleners, zoals oncologen, verpleegkundigen en therapeuten, om een multidisciplinaire aanpak te bieden. Door samen te werken, streven we naar de best mogelijke resultaten en een verbeterde kwaliteit van leven voor jou en je dierbaren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, behoefte hebt aan ondersteuning of meer informatie wilt over het oncologisch support team. We zijn er om je te helpen en je te begeleiden tijdens je oncologische reis.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!