AZSAV 56

Radiologie (Medische beeldvorming)

Contact

Route: 109

058 33 30 40
Wij staan voor je klaar om hoogwaardige radiologische zorg te bieden. Ons ervaren team van radiologen en technici zorgt ervoor dat je de best mogelijke diagnostische beeldvorming en interventies krijgt.

Bij ons kun je terecht voor verschillende radiologische onderzoeken, zoals mammografieën, echografieën, CT-scans en MRI-scans. We gebruiken geavanceerde medische apparatuur om gedetailleerde beelden van je lichaam te verkrijgen, waardoor we een nauwkeurige diagnose kunnen stellen.

We begrijpen dat een radiologisch onderzoek voor jou mogelijk spannend of onbekend is. Ons team zal je begeleiden en zorgen voor een comfortabele ervaring. We zullen je uitleggen wat je kunt verwachten en eventuele vragen beantwoorden, zodat je met vertrouwen het onderzoek kunt ondergaan.

Na het radiologisch onderzoek zal een radioloog de beelden zorgvuldig bestuderen en een rapport opstellen. Dit rapport wordt vervolgens gedeeld met de behandelend arts, die de resultaten met jou zal bespreken en een behandelplan zal opstellen indien nodig.

Wij streven naar een snelle en efficiënte service. Daarom zullen we ons best doen om je afspraak zo snel mogelijk in te plannen en de resultaten van het onderzoek binnen een redelijke termijn aan je behandelend arts te verstrekken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over onze dienst radiologie. Wij staan voor je klaar om je te helpen en je de beste radiologische zorg te bieden.

Welkom op onze gloednieuwe website! Neem gerust een kijkje en ontdek alles wat az West te bieden heeft.