AZSAV 56

Radiologie (Medische beeldvorming)

Contact

Route: 109

058 33 30 40
Wij staan voor je klaar om hoogwaardige radiologische zorg te bieden. Ons ervaren team van radiologen en technici zorgt ervoor dat je de best mogelijke diagnostische beeldvorming en interventies krijgt.

Bij ons kun je terecht voor verschillende radiologische onderzoeken, zoals mammografieën, echografieën, CT-scans en MRI-scans. We gebruiken geavanceerde medische apparatuur om gedetailleerde beelden van je lichaam te verkrijgen, waardoor we een nauwkeurige diagnose kunnen stellen.

We begrijpen dat een radiologisch onderzoek voor jou mogelijk spannend of onbekend is. Ons team zal je begeleiden en zorgen voor een comfortabele ervaring. We zullen je uitleggen wat je kunt verwachten en eventuele vragen beantwoorden, zodat je met vertrouwen het onderzoek kunt ondergaan.

Na het radiologisch onderzoek zal een radioloog de beelden zorgvuldig bestuderen en een rapport opstellen. Dit rapport wordt vervolgens gedeeld met de behandelend arts, die de resultaten met jou zal bespreken en een behandelplan zal opstellen indien nodig.

Wij streven naar een snelle en efficiënte service. Daarom zullen we ons best doen om je afspraak zo snel mogelijk in te plannen en de resultaten van het onderzoek binnen een redelijke termijn aan je behandelend arts te verstrekken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig hebt over onze dienst radiologie. Wij staan voor je klaar om je te helpen en je de beste radiologische zorg te bieden.

Consulteer hier je radiologische beelden: pacsonweb.azwest.be

Sinds 4 december 2023 rekenen we geen supplementen meer aan bovenop het wettelijk tarief voor medische beeldvorming bij een CT- of MRI-onderzoek tijdens de kantooruren (8u-18u) cfr. nieuwe wetgeving.

Enkel bij MRI-scans buiten de kantooruren (voor 8:00u, na 18:00u en in het weekend) wordt een supplement aangerekend. In dat geval zal je hierover ingelicht worden en een informed consent moeten onderteken dat je hiermee akkoord gaat. (zie documenten onderaan de pagina)

Documenten medische beeldvorming

Hier vind je o.a. informed consents terug voor je onderzoek op medische beeldvorming.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!