Wondzorg 2

Wondzorgkliniek

Contact

Route: 107

058 33 38 19

maandag tot vrijdag, gesloten op dinsdag
08u00 tot 16u30 (woensdag uitzonderlijk tot 14u00)

Wij zijn er om je te helpen bij de behandeling en genezing van allerlei soorten wonden. Ons gespecialiseerde team van zorgverleners staat klaar om je de best mogelijke zorg te bieden.
Wondzorgkliniek

In onze wondzorgkliniek specialiseren we ons in de behandeling van diverse wonden, waaronder acute, chronische en complexe wonden die specifieke aandacht vereisen. Of het nu gaat om een chirurgische ingreep, doorligwonden, diabetesgerelateerde wonden of andere wondtypes, wij beschikken over de benodigde expertise om je te ondersteunen.

Onze zorgverleners, waaronder Nathalie (verpleegkundig consulent) en Bo (verpleegkundig specialist), zullen je wond zorgvuldig beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit plan omvat mogelijk wondreiniging, verbandwisselingen, het gebruik van geavanceerde wondzorgtechnieken en advies over wondgenezing en preventie.

We streven ernaar om pijn te minimaliseren, infecties te voorkomen en een optimale genezing te bevorderen. Onze aanpak is multidisciplinair, en we werken nauw samen met artsen zoals algemene heelkunde, vaatheelkunde, dermatologie en andere disciplines wanneer dit nodig is.

Bij de wondzorgkliniek begrijpen we dat wondzorg niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel belastend kan zijn. Daarom bieden we een ondersteunende en empathische omgeving waarin je je gehoord en begrepen voelt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen, het maken van een afspraak of advies met betrekking tot wondzorg. We zijn hier om samen te werken aan een spoedig herstel en een gezonde wondgenezing, rekening houdend met alle aspecten van jouw zorgbehoeften.

  • Graag vermelden we dat we tweemaal per maand (op maandagvoormiddag) een Diabetesvoetkliniek hebben, geleid door Dr. Mostaert. Hier bekijken en verzorgen we exclusief diabetesvoetwonden.
  • Op dinsdagnamiddagen kunnen consulten met Bo ingepland worden voor wondzorgen met dermatologische oorsprong.

Een afspraak maken kan via het secretariaat heelkunde: 058 33 33 71.

Tarieven wondzorg

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!