Diabeteskliniek 3

Diabeteskliniek

Contact

Route: 81

058 33 35 90

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Op afspraak

Hier staat de zorg voor patiënten met diabetes centraal. We streven naar een holistische benadering van diabetesmanagement en bieden een uitgebreid scala aan diensten en behandelingen om een optimale gezondheid te bevorderen.

Als je diabetes of suikerziekte hebt, begrijpen we dat dit een impact kan hebben op verschillende aspecten van je leven. In onze diabeteskliniek wordt je begeleid door een multidisciplinair team bestaande uit endocrinologen, chirurgen, verpleegkundigen, diëtisten, een psycholoog en een podoloog. Samen zorgen we voor een uitgebreide begeleiding om je diabetes optimaal te kunnen behandelen.

Het multidisciplinaire team coördineert elke stap in het zorgtraject, van het stellen van de diagnose tot het opstarten van de behandeling en het begeleiden van jou als diabetespatiënt in alle aspecten van de ziekte.

In onze diabeteskliniek streven we ernaar om diabetes zo vroeg mogelijk te herkennen en je te begeleiden en behandelen op een gepersonaliseerde manier. We bieden een aantal voordelen dankzij de diabetesconventie, zoals gratis materiaal, informatiebrochures, computerprogramma's en continue ondersteuning bij vragen en problemen. Ons diabetesteam staat altijd voor je klaar en we streven naar een optimale zorgervaring.

We hechten veel belang aan een vlotte samenwerking met je huisarts, thuiszorg en andere diabetesorganisaties om de continuïteit van je zorg te waarborgen. Met ons patiëntgerichte teamwork streven we naar het bieden van de best mogelijke zorg voor jouw diabetes.

Bijkomende informatie:

In geval van dringende problemen of ophalen materiaal, kun je een afspraak maken via diabetes@azwest.be of op het nummer 058 33 35 90. (dagelijks bereikbaar tussen 9u-10u en 14u-15u, uitgezonderd op woensdag via 058 33 31 27)

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!