Endocrinologie 1

Endocrinologie

Contact

Route: 81

058 33 31 27

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
08u tot 16u30 (op woesdag van 08u - 12u30)

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK
Op deze dienst bieden we gespecialiseerde zorg voor patiënten met endocriene aandoeningen, waaronder problemen met de hormoonproducerende organen. We streven naar een persoonlijke en holistische benadering om je gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Ons team van endocrinologen heeft uitgebreide expertise in de diagnose, behandeling en opvolging van diverse endocriene aandoeningen, zoals diabetes, schildklieraandoeningen, bijnierziekten, groei- en puberteitsproblemen, en hormonale stoornissen. We werken nauw samen met andere medische disciplines om een geïntegreerde en multidisciplinaire aanpak te waarborgen.

Bij een eerste consultatie voeren we een grondig onderzoek uit en luisteren we naar je medische geschiedenis en symptomen. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. We streven naar een optimale controle van je aandoening en een verbeterde levenskwaliteit.

Naast de medische behandeling bieden we ook educatie en begeleiding om je te helpen begrijpen en om te gaan met je aandoening. We hechten veel belang aan het bevorderen van zelfmanagement en het empoweren van onze patiënten. Je kunt rekenen op een team dat er voor je is, zowel tijdens je consultaties als daarbuiten.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of verdere informatie. Samen zorgen we voor een gepersonaliseerde aanpak en streven we naar het bevorderen van je gezondheid en welzijn.

Onze dienst Endocrinologie is erkend als een centrum voor de RIZIV-conventie voor zelfcontrole en zelfregulatie van diabetes, ook wel bekend als het "diabetesconvent". We bieden gespecialiseerde zorg en begeleiding voor patiënten met diabetes, inclusief insulinepompbehandelingen onder de "pompconventie". Bovendien spelen we een centrale rol in de diabeteskliniek, waar we streven naar optimale diabeteszorg en het bevorderen van zelfmanagement.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!