Algemene info

Onze veelzijdige stagewerking biedt studenten uit diverse vakgebieden de unieke kans om praktijkervaring op te doen in een stimulerende en uitdagende omgeving. Of je nu een student geneeskunde, verpleegkundige, IT-specialist, technicus, of schoonmaakstagiair bent, we heten je van harte welkom!
DSC 0731
Toech A Zwest LS 20230523 011 min
Student stagementor IZ 4

Waarom stage lopen bij az West?

  • Multidisciplinaire Ervaring: je krijgt de kans om samen te werken met experts uit verschillende diensten en disciplines in het ziekenhuis. Deze diversiteit biedt een brede kijk op de gezondheidszorg en bevordert het begrip en respect voor elkaars rol in het welzijn van de patiënten.
  • Praktische Leerervaring: tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om jouw theoretische kennis om te zetten in waardevolle praktische vaardigheden. Onze professionele teams zullen je begeleiden en ondersteunen bij elke stap van je leerproces, ongeacht welke dienst je ondersteunt.
  • Persoonlijke Groei: we geloven dat stage lopen niet alleen draait om het verwerven van professionele vaardigheden, maar ook om persoonlijke groei. We moedigen een positieve en ondersteunende leeromgeving aan, waarin je je talenten kunt ontwikkelen en zelfvertrouwen kunt opbouwen.

Onze Aanpak

Wij geloven in een inclusieve aanpak die elke stagiair erkent en waardeert, onafhankelijk van het vakgebied waarin je stage loopt. We bieden:

  • Op maat gemaakte stages: We streven ernaar om je te plaatsen op diensten die aansluiten bij jouw studiegebied en interesses, zodat je de meest relevante leerervaring krijgt.
  • Begeleiding en Mentorschap: Ons team van ervaren professionals zal je begeleiden en mentorondersteuning bieden tijdens je stage. Ze staan altijd klaar om je te ondersteunen bij vragen en uitdagingen.
  • Reguliere Evaluaties: We geloven in feedback en voortdurende verbetering. Daarom houden we regelmatig evaluatiesessies om jouw voortgang te bespreken en ervoor te zorgen dat je doelen worden bereikt.

Op welke diensten kan je stage lopen

Stageaanvraag en Registratie

Wil je deel uitmaken van onze inspirerende en diverse stagewerking? We moedigen je aan om een stageaanvraag in te dienen via ons online aanvraagformulier. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, kun je je stage officieel registreren en alle nodige voorbereidingen treffen voor een onvergetelijke stageperiode, ongeacht welke dienst je zal ondersteunen.

Meer info

Deze uitgebreide brochure bevat waardevolle details over onze verschillende diensten, stageregistratie, begeleidingsprogramma's en belangrijke praktische informatie die je moet weten voordat je aan je stage begint. We raden je sterk aan om deze brochure grondig door te nemen, omdat het een onmisbaar hulpmiddel is om het meeste uit je stage-ervaring te halen.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!