Borstkliniek B

Borstkliniek

Contact

Route: 187

058 33 39 14
oncocoach@azwest.be

Maak geen afspraak via e-mail maar telefonisch.

We zijn een gespecialiseerd team die alle medische disciplines samenbrengt die betrokken zijn bij de behandeling van borstkanker. Onze Borstkliniek biedt uitgebreide ondersteuning gedurende alle stadia van de ziekte, van screening en diagnose tot behandeling, follow-up en palliatieve zorg.

Ons team van experts, bestaande uit artsen, chirurgen, radiologen, pathologen en verpleegkundigen, staat voor je klaar om je de best mogelijke zorg te bieden. We werken nauw samen met andere disciplines, zoals de oncologische afdeling, om een geïntegreerde en holistische aanpak te waarborgen.

Onze Borstkliniek heeft ook een toegewijde borstverpleegkundige, ook wel oncocoach genoemd, die betrokken is bij de begeleiding van patiënten vanaf het begin. De borstverpleegkundige biedt coaching, op maat gemaakte documentatie en zorgt voor de ondersteuning van een klinisch psychologe, diëtiste en sociaal verpleegkundige.

Bij de borstkliniek streven we naar een persoonlijke benadering en zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het hele traject. We bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder mammografieën, echografieën, biopsieën, operaties en adjuvante therapieën. Therapie gaat steeds door in ons oncologisch dagziekenhuis.

Onze borstkliniek streeft naar een optimale zorgervaring en een succesvol herstel. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens dit moeilijk hoofdstuk in je leven.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!