Gynaecologie 1
We bieden gespecialiseerde zorg op het gebied van vrouwengezondheid en begeleiden je tijdens alle fasen van je leven, van de puberteit tot en met de zwangerschap en menopauze.

Ons ervaren team van gynaecologen en verloskundigen staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij:

  1. Consultaties: Je kan bij ons terecht voor anticonceptie, routinecontroles, preventieve onderzoeken en bij vragen of klachten over je gynaecologische gezondheid.
  2. Zwangerschapszorg: Als je zwanger bent, bieden we uitgebreide prenatale zorg om ervoor te zorgen dat jij en je baby gezond blijven tijdens de zwangerschap.
  3. Bevalling: We begeleiden je tijdens de bevalling en zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving voor jou en je baby.
  4. Gynaecologische behandelingen: We bieden diverse behandelingen voor gynaecologische aandoeningen, zoals hormonale problemen, infecties, onregelmatige menstruatie en meer.
  5. Fertiliteitsondersteuning: Als zwanger worden een uitdaging is, bieden we ondersteuning en behandelingen om je kansen te vergroten.
  6. Eierstok, baarmoederhals - en borstkanker: Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het nemen van preventieve maatregelen en het uitvoeren van screenings om deze vormen van kanker vroegtijdig te detecteren.
  7. Menopauzezorg: We helpen je omgaan met de veranderingen tijdens de menopauze en bieden gepaste behandelingen indien nodig.

We streven naar een persoonlijke aanpak en open communicatie. Ons doel is om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen en je te voorzien van de beste zorg op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of meer informatie. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen en te zorgen voor je gynaecologische gezondheid en zwangerschap.

Openingsuren secretariaat:

Maandag: 8u tot 12u en 14u tot 17u30
Dinsdag: 9u tot 12u en 14u tot 17u15
Woensdag: 8u tot 12u en 14u tot 17u15
Donderdag: 8u tot 12u en 14u tot 17u30
Vrijdag: 8u tot 12u en 14u tot 17u15

Voor een eerste afspraak bij zwangerschap gelieve telefonisch contact op te nemen met ons secretariaat. Zij zullen je verder helpen en een geschikte afspraak inplannen. Voor alle overige afspraken kun je gebruikmaken van onze online afsprakentool op de website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een afspraak.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!