Presentatie
  • 08 dec. 2022 van 19:30 tot 22:00

Wetenschappelijke Avond 08.12.2022

Op dit symposium hebben we uitgebreid gesproken over de toepassing van robotica in de orthopedie, met speciale aandacht voor Robotic Assisted TKP (Totale Knieprothese). We hebben de voordelen en resultaten van deze geavanceerde techniek besproken, waarbij robots chirurgen ondersteunen om precisie en nauwkeurigheid te optimaliseren tijdens knievervangende operaties.

Een ander belangrijk onderwerp dat aan bod is gekomen, is MoveUp, een innovatieve digitale revalidatie app. We hebben de mogelijkheden en voordelen van deze app besproken, die patiënten ondersteunt bij hun revalidatieproces na orthopedische ingrepen. MoveUp biedt persoonlijke begeleiding, oefenprogramma's en monitoring van de voortgang, waardoor patiënten actief kunnen deelnemen aan hun herstel.

Dit symposium bood een unieke gelegenheid om kennis te delen, te leren van experts op het gebied van orthopedie en robotica, en inzichten uit te wisselen met collega's die zich bezighouden met de revalidatie. Samen streefden we naar het bevorderen van innovatie en het optimaliseren van de orthopedische zorg en revalidatieprocessen.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!