Adobe Stock 492668293

Gastro-enterologie (Maag-, darm-, en leverziekten)

Contact

Route: 86

058 33 30 10

08u00 - 16u30

Bij ons kan je rekenen op gespecialiseerde zorg voor aandoeningen van het maag-darmkanaal en de lever. Ons team van experts staat klaar om je te helpen en te begeleiden op het gebied van diagnose, behandeling en preventie.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  1. Consultaties: Je kan bij ons terecht voor deskundig advies en een grondige evaluatie van je klachten. We luisteren naar je verhaal en voeren de nodige onderzoeken uit om een accurate diagnose te stellen.
  2. Onderzoeken: We beschikken over geavanceerde endoscopische technieken om het maag-darmkanaal te onderzoeken. Dit omvat procedures zoals gastroscopie, echo-endoscopie, colonoscopie, ERCP, videocapsule, ademtesten, fibroscan en manometrie (drukmeting). Deze onderzoeken helpen bij het opsporen van afwijkingen en het nemen van weefselmonsters indien nodig.
  3. Behandelingen: We bieden verschillende behandelopties aan, afhankelijk van je specifieke aandoening. Dit kan onder meer medicatie, dieetadvies, endoscopische behandelingen of chirurgische ingrepen omvatten. We streven naar een individuele aanpak die het beste bij jou past.
  4. Opvolging en nazorg: We vinden het belangrijk om je zorgtraject op te volgen en je te ondersteunen bij je herstel. We staan klaar om je vragen te beantwoorden, eventuele bijwerkingen van medicatie te bespreken en je te begeleiden tijdens het hele proces.

Je kan vertrouwen op onze expertise en toewijding om je de best mogelijke zorg te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We zijn er om je te helpen en je weer op weg te helpen naar een goede gezondheid van het maag-darmkanaal en de lever.

Een afspraak in het ziekenhuis? Laat steeds je identiteitskaart inlezen via de kiosk of de dienst opname! Nieuwe wetgeving vanaf 1 april 2024!